DinDag blogg
Gjør det enkelt - kontakt oss! -
RSS Bli fan

Drevet av FeedBurner


Siste innlegg

Slå et slag for RH service
Helg igjen
Helgen er over
Long time no seen
Bryllup forberedelser

Kategorier

Bordkort konfirmasjon
Bryllupsplanlegger
Dekket og klart
Gaver/interiør
Gaver/interiør rekved
Helg igjen
Helgen er over
Invitasjon konfirmasjon
Pynt
RH service
drevet av

DinDag blogg

Gaver/interiør rekved

Rekved/høst/inspirasjon


Sommeren er på hell og nydelige høsten banker snart på døra med sine fantastiske farger ........

Høsten kan være utrolig vakker med sine varme dager og flotte farger, men i Norge kan vi oppleve den sure, kalde og våte høsten også....da er den ikke fult så vakker.....

Jeg er jo hele tiden på rekved jakt når vi er på vannet (vårt 2 hjem), og har funnet mye i år også, vi er fortsatt på vannet så jeg gir meg ikke ennå. Min datter fylte nylig år og i den anledning lagde jeg et vakkert rekved skilt med en tekst hun er svært glad i.....


Lagde for en tid tilbake et sitat fra Ole Brumm - det er også blitt hentet av en fornøyd dame.


De siste kvelder nå har jeg hatt en ekspress bestilling på dåpsbordkort - kunne ikke bli noe komplisert da kunden ringte søndag og dåpen var 7 dager etter, kunden bodde i Bergen - dvs 2-3 dg postgang og når vi nå ikke får post på lørdag hadde jeg det en smule travelt....
Valget ble rosa tåteflasker som ble pyntet med bånd, smukker og hjerter - gjestens navn ble også satt på.
Tirsdag ble dem sendt og jeg har fulgt med på sporingen så jeg vet at dem har ankommet utleveringsstedet....puh


Har også en bestilling til på tåteflasker til en liten prins - dem sitter jeg med nå og blir sendt til uken - er jo så nydelige disse tåteflaskene....

Forbereder også dekking og styling av bord og lokaler til 60 års lag for min kjære tante......derfor kan ikke bilder eller inspirasjon legges ut....skal jo være en overraskelse, tema er sommerfugl og fargene er rosa/hvitt med et lite innslag av .............som min kjære tante ikke vet om.
Sjekk ut hjemmesiden på http://www.dindag.name for alt til DinDag

Rekved funnet  --Endelig har jeg funnet rekved i skjærgården--

......Pinsen har vært noen deilige litt late dager på vannet.....


Vi har vært i Strømstad og på Hvaler - vinden var sur og kald til tider, men som vikinger vi er var det bare å kle på seg - nå skulle vi finne rekved! Med lys og lykter leter vi over alt, falkeblikket var "online" hele tiden, og det dukket opp noe både her og der til slutt! Jeg sier "vi" da min kjære også deltok med stor iver!
Har bestillinger på "hytteskilt" og med det som mål måtte jeg hvertfall ha 8 stk ok objekter - 7 stk brukes til "stigen" og 1 bak for å holde alt på plass. Kunden ønsket en liten nyanse av grå på dette skiltet, så da malte jeg en gang med arkitekt grå trebeis og tørket av med en klut med en gang - dette gir en fin glød i treverket samtidig som alle detaljer kommer frem. Håndplukket skikkelig rekved inneholder både spiker og skjeve kanter - og slik skal det være! det er hvertfall slik jeg gjør det. Her er bilde av slik det ble på "stigen", det utgjør en viss forskjell ....se på bakerste rekved ,den er ikke behandlet ennå.

rekved,prosjekt,hytteskilt,selvplukket,skjærgården,dindag,personlig,lager,alt,selv,bordkort,fotografering,blogg
Kunden ønsket også et skilt som skulle inneholde "god mat og vin" - det er jo en av tingene som man gjør på hyttetur, så dette måtte jeg jo få til.
Fant på en passende skrift og sendte kunden for tommel opp eller ned.....det ble full klaff og slik ble det ferdige resultatet.

Skiltet skal være på en hytte i Ålesund og håper det kommer godt frem på hytteveggen!

50 års presang til min svigerinne


        
             ......Min kjære svigerinne 50 år.......

Hva finner man på til en dame som har det meste, selv om hun har nå ny leilighet og sikkert trenger "nye" ting ,valgte jeg å gå for hjemmelaget.
Det er slik at jeg er så heldig å mange svigerinner og svogere, og alle som en er utrolig flinke og kreative mennesker, mine svigerforeldre er intet unntak! Derfor er det morsomt å kunne gi gave man har skapt selv, og som er noe bedre enn det man produserte på barneskolen......man har tilegnet seg mer kunnskap ettersom årene går........
Julen 2015 strikket jeg pledd til svigermor og svigerfar, pakket det flott inn med litt tykk tråd, satte på en "tag" der det stod "handmade by" med mitt navn under. Pleddet ble tatt imot med stor begeistring, da vi hadde vår årlige 1. juledag lunsj ble pleddet kommentert og applaudert! Og med slik tilbakemelding er det hyggelig å gi bort selvlaget.....

Tilbake til svigerinne 50 år.......Et skilt av rekved har nok ikke henne tenkte jeg....det er ikke så lett å lage skriften hvis man ikke har et hjelpende verktøy og jeg er så heldig å eie en "vidundermaskin".
Har noen få rekved igjen, og da gikk jeg i gang med å forberede planker, male, lime, skru, finne tekst osv.....
Resultatet ble nok en gang et unik produkt som ikke mange har!

rekved,personlig,hobby,dindag,gaver,interiør,homemade,bryllup,jubileum,barnedåp,konfirmasjon,bordkort,fotograf
DinDag bistår hele ditt arrangement alt fra A-Å


Gaver/interiør av rekved

                                                   
     
Båtsesongen nærmer seg........og rekved fangsten er snart i gang.

Det er slik at jeg hele tiden "leter" etter noe som jeg kan lage.....så når båten kommer på vannet og temperaturen blir noe høyere er jeg i full gang med å hente rekved rundt vår vakre skjærgård!
Tro det eller ei, men er isen borte til påske er vi på vannet - dette er vår hytte og vårt fristed. Ombord har vi det vi trenger og vi nyter livet i vår 35" Princess.
princess,båt,dindag,event,opplevelser,bryllup,invitasjoner,barnedåp,bordkort
Jeg kjører rundt med vår Steady jolle på jakt etter nye skatter, og jeg stor koser meg. Jeg ser muligheter i nesten alt som måtte ligge på min vandring på øyer, noe er for tungt til å ta med seg - ,men finner ofte en løsning hvis jeg har sett noe for meg......den kan passe fint der....

Av røtter blir det vakre juledekorasjoner både med og uten lys, av rekved blir det skilt med forskjellig skrift for hjemmet ,hytta, dåpsbarnet ......
Har ikke tatt med mye stein - og det kan kanskje være greit.....vil jo ikke gå "ned som et spett".

Nå i kveld har det blitt et nytt skilt av rekved håndplukket i vår vakre skjærgård. Denne gangen ble det ikke noen "regler" ,men et sannhetens ord. Mange har mye i bagasjen, og det er til tider strevsomt å komme igjennom dagen, kanskje det eneste man trenger er at noen sier "hei" eller et klapp på skuldra......Ikke ta hverandre for gitt - vis omsorg og kjærlighet - belønningen er større en du kan tro.

dindag,rekved,skilt,interiør,veggord,wallstickers,gaver
DinDag har gaver/interiør, bordkort, invitasjoner, musikk, fotograf og samarbeidspartnere slik at din dag kan bli helt spesiell!
Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat rundt ditt arrangement.