60 års lag vel overstått for min kjære tante
 -
RSS Bli fan

Drevet av FeedBurner


Siste innlegg

Long time no seen
Bryllup forberedelser
Dagen i dag
Mars måned
Bryllup

Kategorier

Bordkort konfirmasjon
Bryllupsplanlegger
Dekket og klart
Gaver/interiør
Gaver/interiør rekved
Invitasjon konfirmasjon
Pynt
drevet av

DinDag blogg

60 års lag vel overstått for min kjære tante

....Ferdig med 60 års laget til min kjære tante.....

Tema var sommerfugl og fargene hun ønsket var rosa/hvitt - resten var mitt ansvar....Stolene i dette lokale har armlener derfor kunne ikke stoltrekk jeg har benyttes. Har planlagt dette godt med servietter, dekor av lys, valg av blomster, sommerfugl som serviettring og sommerfugl bordkort som tante hadde ordnet.

Over kakebordet hadde jeg sprayet en gren jeg hadde vært i skogen og hentet, på kvisten hang jeg rislamper i rosa og hvitt. Hadde små led pærer i varm hvit som jeg hang inni. For å henge opp rislamper ble fiskesene brukt for å få den "svevende" følelsen. Pynter også opp lokaler med tyll og lysekroner, dette kan nesten alltid benyttes for å lage med stil og harmoni eller for å sette "prikken over i-en".
Hvit duk med rosa enlevev som "centerpice" , deretter er det melkeflasker på speil med roser - små telys er også plasert på speil - gjenskinnet fra klare melkeflasker og klare telyse staker gir"ro" i dekkingen.
Ettersom dekorasjoner her ikke er høye (og det er alltid en fordel slik at gjestene kan se hverandre) valgte jeg å brukte noen høye lysestaker for kubbelys - litt mer "bevegelse" i bordet - det kan fort virke flatt.
0 Kommentarer på 60 års lag vel overstått for min kjære tante:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment