Rekved/høst/inspirasjon
 -
RSS Bli fan

Drevet av FeedBurner


Siste innlegg

Bryllup forberedelser
Dagen i dag
Mars måned
Bryllup
60 års lag vel overstått for min kjære tante

Kategorier

Bordkort konfirmasjon
Bryllupsplanlegger
Dekket og klart
Gaver/interiør
Gaver/interiør rekved
Invitasjon konfirmasjon
Pynt
drevet av

DinDag blogg

Rekved/høst/inspirasjon


Sommeren er på hell og nydelige høsten banker snart på døra med sine fantastiske farger ........

Høsten kan være utrolig vakker med sine varme dager og flotte farger, men i Norge kan vi oppleve den sure, kalde og våte høsten også....da er den ikke fult så vakker.....

Jeg er jo hele tiden på rekved jakt når vi er på vannet (vårt 2 hjem), og har funnet mye i år også, vi er fortsatt på vannet så jeg gir meg ikke ennå. Min datter fylte nylig år og i den anledning lagde jeg et vakkert rekved skilt med en tekst hun er svært glad i.....


Lagde for en tid tilbake et sitat fra Ole Brumm - det er også blitt hentet av en fornøyd dame.


De siste kvelder nå har jeg hatt en ekspress bestilling på dåpsbordkort - kunne ikke bli noe komplisert da kunden ringte søndag og dåpen var 7 dager etter, kunden bodde i Bergen - dvs 2-3 dg postgang og når vi nå ikke får post på lørdag hadde jeg det en smule travelt....
Valget ble rosa tåteflasker som ble pyntet med bånd, smukker og hjerter - gjestens navn ble også satt på.
Tirsdag ble dem sendt og jeg har fulgt med på sporingen så jeg vet at dem har ankommet utleveringsstedet....puh


Har også en bestilling til på tåteflasker til en liten prins - dem sitter jeg med nå og blir sendt til uken - er jo så nydelige disse tåteflaskene....

Forbereder også dekking og styling av bord og lokaler til 60 års lag for min kjære tante......derfor kan ikke bilder eller inspirasjon legges ut....skal jo være en overraskelse, tema er sommerfugl og fargene er rosa/hvitt med et lite innslag av .............som min kjære tante ikke vet om.
Sjekk ut hjemmesiden på http://www.dindag.name for alt til DinDag


0 Kommentarer på Rekved/høst/inspirasjon:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment