Påsken 2016
 -
RSS Bli fan

Drevet av FeedBurner


Siste innlegg

Bryllup forberedelser
Dagen i dag
Mars måned
Bryllup
60 års lag vel overstått for min kjære tante

Kategorier

Bordkort konfirmasjon
Bryllupsplanlegger
Dekket og klart
Gaver/interiør
Gaver/interiør rekved
Invitasjon konfirmasjon
Pynt
drevet av

DinDag blogg

Påsken 2016

..........................På vannet................................

Mandag 21. mars sjøsatte vi båten som tradisjon tro, har også opplevet at vi ikke kunne sjøsette før påske 1 gang gjennom våre 16 år på vannet, men denne gangen i 2016 gikk det etter planen!
På ettermiddagen samme dag kjørte vi båten over "pytten" til vår bryggeplass på Grimsøy (Skjebergkilen - Østfold) ...deilig endelig er sesongen i gang selv om det er noe tidlig i år. Men med lukket båt og varmen på vil ikke det bli noe problem.
Timene går og båten begynner igjen å bli koselig, interiøret faller på plass og jeg koser meg!
Onsdag 23. mars reiser vi ut i båten igjen - påskeferie med appelsiner og kvikklunsj ser vi frem til. Vi har litt vi skulle ha utbedret i båten så vi bestemmer oss for å bli liggende på brygga, der har vi tilgang til strøm hele tiden og har bilen i nærheten om vi skulle behøve noe.
Skjærtorsdag våkner jeg opp og føler meg overkjørt av noe tungt.....appelsin i halsen og varmen stiger i kroppen.....hva i all verden skjer nå.....verker i hele meg...hodet tror jeg vil eksplodere vært øyeblikk...
Nesedråper, paracet en trøstende mann .....ingenting hjelper.....jeg har fått influensa! og vi som har så mye å gjøre .......
Langfredag kommer og formen er ikke noe bedre, været er dårlig ....jeg sier at vi kan vel reise hjem , men vi bestemmer at vi ser ann og tar turen hjem på lørdag om jeg ikke blir bedre.
Påskeaften (lørdag) fortsatt ikke noe særlig i form, vi vasker og rydder ,pakker sammen og kjører hjem. Det er noe med å komme hjem når man ikke er i form....tok meg et deilig langt boblebad og sovnet like etter......merket ikke at mannen kom å la seg ....
1. påskedag og formen er stigende :-) har ikke fått utrettet så veldig mye av det vi hadde planer om i påsken.....,men det får vi bare ta siden.
Ettersom formen kommer seg utover dagen har jeg satt meg ned å laget noen bordkort som jeg har på bestilling for en konfirmant.
Konfirmanten har egen hest og ønsket bilde av dem på bordkortet.
Laget en hestesko - satt inn bildet av konfirmant og hest - pyntet med noen blomster og litt hampetau for å henge gjestenavnet på.
Vil ikke legge ut bilde da jeg ikke har dette klarert fra kunden.
Men resultatet er flott - konfirmanten er fornøyd og da er jeg fornøyd.
Har også laget noen flotte sommerfugler til å henge på glasset, med blomster og litt "diamanter"
                            www.dindag.name eller post@dindag.name
dindag,sommerfugl,bordkort,henge på glass, konfirmasjon, barnedåp, bryllup, jubileum, fotograf, bryllupsplanlegger


0 Kommentarer på Påsken 2016:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment