50 års presang til min svigerinne
 -
RSS Bli fan

Drevet av FeedBurner


Siste innlegg

Bryllup forberedelser
Dagen i dag
Mars måned
Bryllup
60 års lag vel overstått for min kjære tante

Kategorier

Bordkort konfirmasjon
Bryllupsplanlegger
Dekket og klart
Gaver/interiør
Gaver/interiør rekved
Invitasjon konfirmasjon
Pynt
drevet av

DinDag blogg

50 års presang til min svigerinne


        
             ......Min kjære svigerinne 50 år.......

Hva finner man på til en dame som har det meste, selv om hun har nå ny leilighet og sikkert trenger "nye" ting ,valgte jeg å gå for hjemmelaget.
Det er slik at jeg er så heldig å mange svigerinner og svogere, og alle som en er utrolig flinke og kreative mennesker, mine svigerforeldre er intet unntak! Derfor er det morsomt å kunne gi gave man har skapt selv, og som er noe bedre enn det man produserte på barneskolen......man har tilegnet seg mer kunnskap ettersom årene går........
Julen 2015 strikket jeg pledd til svigermor og svigerfar, pakket det flott inn med litt tykk tråd, satte på en "tag" der det stod "handmade by" med mitt navn under. Pleddet ble tatt imot med stor begeistring, da vi hadde vår årlige 1. juledag lunsj ble pleddet kommentert og applaudert! Og med slik tilbakemelding er det hyggelig å gi bort selvlaget.....

Tilbake til svigerinne 50 år.......Et skilt av rekved har nok ikke henne tenkte jeg....det er ikke så lett å lage skriften hvis man ikke har et hjelpende verktøy og jeg er så heldig å eie en "vidundermaskin".
Har noen få rekved igjen, og da gikk jeg i gang med å forberede planker, male, lime, skru, finne tekst osv.....
Resultatet ble nok en gang et unik produkt som ikke mange har!

rekved,personlig,hobby,dindag,gaver,interiør,homemade,bryllup,jubileum,barnedåp,konfirmasjon,bordkort,fotograf
DinDag bistår hele ditt arrangement alt fra A-Å0 Kommentarer på 50 års presang til min svigerinne:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment